· 

Rozenburg verliest van Alexandria.

Na de knappe overwinning van vorige week tegen NSVV speelde Vv Rozenburg vandaag thuis tegen Alexandria '66. Rozenburg speelde een hele goed eerste helft en creëerde kans op kans, echter stonden de lat en een tegenstander op de doellijn een doelpunt on de weg. Alexandria daarentegen wist wel te scoren, waardoor zij met een 1-0 voorsprong gingen rusten.

 

Tweede helft was eigenlijk hetzelfde spelbeeld: Rozenburg in de aanval. Dit leidde na een kwartier spelen ook tot de gelijkmaker, vanaf een meter o 17 knalde Regillio Van Buuren de gelijkmaker tegen de touwen. Rozenburg drukte door, maar trof wederom de lat en kwam niet tot scoren. In de 80e minuut kwam Rozenburg met 10 man te staan toen Elroy van Seventer een rode kaart kreeg. In de 90e minuut kwam Rozenburg op achterstand, uit de overtal situatie maakte Alexandria dankbaar gebruik en zette de 2-1 op het bord. Een minuut later werd het nog erger voor de Rood-Gelen, wederom scoorde Alexandria: 3-1. Rozenburg deed nog wel wat terug door een doelpunt van Bethslot Woldeamanuel, maar verder dan 3-2 kwamen de Rood-Gelen niet.

 

Ondanks een goede wedstrijd toch een nederlaag voor Rozenburg, dat nog wel bovenaan staat maar meer verliespunten heeft dan nummer 2 Sparta.