· 

OHVV in topper langs Flakkee

Afgelopen zaterdag won OHVV uit bij de nummer twee, Flakkee uit Middelharnis/ Sommelsdijk. Een belangrijke overwinning voor de koploper uit Oudenhoorn, omdat de tegenstander de nummer twee uit de competitie was en is. De ploeg van Mark van Os, won met 2-3 en had daar ook het meeste recht op.

 

In het eerste deel van de wedstrijd had het zomaar met 1-3 kunnen voorstaan, maar 3 maal de lat en de doelman van Flakkee plus nog wat missers voorkwamen dat. Flakkee benutte een penalty en kwam zo op 1-1. Na de thee wilde Flakkee de wind gaan benutten maar dat liep heel anders. Het kwam met een wereldgoal nog wel op 2-1 toen een vrije trap magistraal de bovenhoek in draaide. Na die 2-1 liep het niet meer bij Flakkee, OHVV zetten nogmaals aan en toen de arbiter voor het einde blies stond er 2-3 op het bord.

 

Doelpuntenmakers:

0-1 Gavin van Dort
2-2 Michael van Maurik

2-3 Arie Bravenboer

 

Foto’s en verslag Bert Spits van Bert Spits Fotografie.

 

Door de overwinning heeft de ploeg nu vier punten voorsprong op de nummer twee Flakkee, met een wedstrijd meer gespeeld in 4I. Aanstaande zaterdag ontvangt OHVV de nummer 4 van de ranglijst VV Rockanje. Een zeer leuke streekderby dus.