· 

BV Voorne Dames 1 was op trainingskamp

 

Na 2 voorgaande edities vonden de dames van BV Voorne het tijd om voor een derde achtereenvolgende keer naar Terschelling te gaan. Vaste ingrediënten waren ook dit jaar koken in teams, trainen op zaterdagochtend, bowlen, fietsen, delen van lief en leed en naar de “closing party” van strandtent de ZandZeeBar van Sander Hoogendijk, een (ex) basketballer uit Brielle. 

Helaas konden nieuwkomer Miranda van de Panne-Stolk en aanvoerder Brigitte van der Ham niet mee, maar de dames hebben op allerlei manieren met elkaar aan de teamspirit gewerkt en dit draagt er ongetwijfeld aan bij om de huidige eerste plaats na 4 wedstrijden vast te houden. Voor Melissa de Rijke was het de eerste keer dat ze erbij was en ook oudgediende Ingrid van Dongen sloot aan, ook al is ze al enige tijd geen speler meer van het team. 

Voor de dames staat aanstaande zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen DAS uit Delft op het programma. Hopelijk lukt het de Brielse dames om de ongeslagen status te behouden.