· 

Goud voor Alex en Jacqueline Glijn in Moskou

Alex en Jacqueline Glijn verblijven deze dagen in Moskou, Rusland. Het danskoppel uit Spijkenisse is hier sinds een aantal dagen voor diverse (dans) conferenties én voor het geven van demonstraties. Op het onderdeel Showdance pakte het Nederlandse koppel, met een prachtige uitvoering, het GOUD! Het paar geniet enorm van hun verblijf. Volgens Alex vooral omdat ze natuurlijk in het gezelschap zijn van tientallen andere dansers met wie ze hun grote passie delen. Ook is de in het dagelijks leven agent zijnde Alex, erg onder de indruk van de organisatie. Alex: "Dit event vergt echt veel inzet en enorme organisatie skills. Je kunt zien dat hier professionals aan het werk zijn en de omstandigheden zijn dan ook zeer goed te noemen. We zijn dan ook verheugd om hier nog een aantal dagen te mogen blijven."