· 

Goede avond beide teams 3 ttv De Repelaer.

De Repelaer 3 heeft vrijdag en gisterenavond belangrijke stappen gezet voor het klassenbehoud in de 4e klasse I van de reguliere competitie. De dubbelconfrontatie met TOG 2 leverde een overwinning (vrijdag) en een gelijkspel (gisteren) op. Elf broodnodige punten in de strijd met TOGB 6 om degradatie op het eind van de competitie te voorkomen.

 

Vrijdag in Maassluis was Kees van Oers (foto rechts) de Man of the Match. Hij bleef ongeslagen. René Bernouw en Frank Wagemans versloegen alleen Jos van Nierop. Ook het dubbel was voor het Spijkenisser team.

 

Gisteren in eigen huis speelde Rinus van Lier aan Spijkenisser kant voor René Bernouw. TOG 2 reisde in dezelfde opstelling af naar Spijkenisse. Het lukte Kees van Oers niet opnieuw al zijn enkelwedstrijden te winnen. Hij verloor dinsdag na een 2-0 gamevoorsprong in vijf games alsnog nipt van Sanjay Soekhlal (11-9, 11-8, 6-11, 7-11, 7-11). Aan De Repelaerkant bleef Rinus van Lier zonder winst, al was hij er tegen diezelfde Sanjay Soekhal erg dicht bij. Frank Wagemans won van Jos van Nierop en Sanjay Soekhal, maar leed een nederlaag tegen Lennard Toma. De dubbelwinst van Kees/Frank op Lennard/Sanjay bracht het vijfde punt binnen voor De Repelaer.

 

 

Nog drie wedstrijden te gaan om het klassenbehoud te realiseren. In de laatste competitieronde volgt de uitwedstrijd in Berkel en Rodenrijs tegen degradatieconcurrent TOGB 6.


De Repelaer 3 stevent in de 3e klasse C van de duocompetitie onbedreigd af op het kampioenschap en bijbehorende promotie naar de 2e klasse. Dinsdagavond won het team met Jakub Czarny, Johan Krohne en Jeffrey Tempelman met 5-0 van de nummer 3 op de ranglijst Boomgaardshoek 1. Jakub (foto rechts) en Johan speelden (en wonnen) de enkelwedstrijden, Jakub en Jeffrey wonnen het dubbel.