· 

Grote overwinning Hellevoets Effect.

Hellevoets Effect 1 heeft in de 3e klasse F van de reguliere competitie een belangrijke, grote overwinning geboekt op VCS 1. Het werd  in Werkendam 9-1 voor het Hellevoetse tafeltennisteam. Door deze zege houdt HE 1 de druk op de mede titelkandidaten De Repelaer 1 en Xerxes 3 die later deze week nog in actie komen.

 

Hellevoets Effect 1 trad aan met Barry van Dijk, Joyce Ynzonides en Arno Ynzonides. Het Werkendamse team stelde B. Biesheuvel, H. v/d Heuvel en H. v/d Werff op. Pas in de allerlaatste wedstrijd van de avond wist VCS 1 een overwinning te boeken. B. Biesheuvel versloeg Joyce Ynzonides met 3-0 (11-4, 11-8, 11-4). 

 

Zeven van de tien wedstrijden werden in drie games beslist. De partijen tussen B. Biesheuvel en Joyce Ynzonides als ook die tussen H. v/d Werff en Barry van Dijk gingen over de volledige vijf games. Joyce won met 13-11 nipt, terwijl Barry met 11-8 de wedstrijd naar zich toetrok. Arno Ynzonides besliste al zijn wedstrijden na drie games in zijn voordeel al had hij het tegen B. Biesheuvel best lastig: 11-8, 11-9, 11-9.

Het dubbelspel beslisten Barry en Joyce eenvoudig in hun voordeel: 11-6, 11-1, 11-3.

 

Een verdiende overwinning voor het Hellevoetse team. De komende twee competitieronden zal duidelijk worden of Hellevoets Effect 1 echt mee gaat doen voor het kampioenschap. Ze hebben het in eigen hand als zij de concurrentie ontmoeten. Donderdag 14 november volgt de uitwedstrijd tegen Xerxes 3 in Rotterdam. Een paar dagen later (18 november) kan buurman De Repelaer 1 (Spijkenisse) rekenen op een hartelijke ontvangst in Sportcomplex De Eendraght in Hellevoetsluis. We houden u natuurlijk op de hoogte!