· 

Toptafeltennis in Brielle.

Vanmiddag spelen ttv De Sprint 1 en ttv Taverzo 3 aan De Rik 22b in Brielle de topper in de Hoofdklasse C van de afdeling West. Samen (De Sprint 42 uit 6, Taverzo 41 uit 6) strijden zij voor de beste uitgangspositie voor de Play Offs die recht geeft op een plaats in de Landelijke Derde divisie. 

 

Sacha Ykema, Martijn Bekker, Wesley vd Hurk en Martin Lankair ontmoeten het Zoetermeerse team dat vermoedelijk met de volgende spelers naar Brielle komt: Jesse Pelle, Ron Vollebregt, Djen Bax en Gerko van der Wateren. Aangezien aan beide kanten maar drie spelers aan kunnen treden zal er een speler niet op het wedstrijdformulier terecht komen.

 

We wensen Sacha, Martin, Martijn en Wesley uiteraard veel succes!

Enne...... dit is het hoogste tafeltennisniveau dat u op ons mooie eiland kan aanschouwen. Komt dat Zien!!!