· 

Verrassende, verdiende nederlaag De Sprint 1 in Hoofdklasse Duocompetitie.

Duoteam 1 van ttv De Sprint heeft donderdagavond in Zwijndrecht een verrassende 1-4 nederlaag geleden tegen Shot'65 1. 

Shot'65 1 trad aan met Albvert van Beek en Thorsten Esajas. De Sprint 1 met Demelsa Basie en Martijn Bekker.

 

Albert en Martijn opende de avond. Albert wist het spel van Martijn goed te ontregelen en daardoor kwam Martijn elke game net te kort. Een verdiende 3-0 overwinning voor Albert.

 

Thorsten tegen Demelsa was een wedstrijd tussen twee aanvallende spelers. Demelsa bleek in de lange rally's net iets vaster dan Thorsten en won de wedstrijd verdiend met 3-0.

 

In het dubbelspel namen Demelsa en Martijn een verdiende 2-0 gamevoorsprong. Beide Brielse spelers speelden aanvallend goed en hadden kansen om de wedstrijd te beslissen. Shot'65 knokte zich echter goed terug en maakten aanvallend weinig fouten. De beslissende vijfde game ging gelijk op. De beslissing viel in het voordeel uit van Shot'65. Shot weer op voorsprong.

 

Albert en Demelsa maakten er in de op een na laatste partij een leuke, aanvallende wedstrijd van. Albert toonde in de eerste 2 games meer initiatief en kwam terecht op een 2-0 voorsprong. Demelsa vocht zich mede dankzij enkele tactische aanpassingen terug in de wedstrijd (2-2) om in de vijfde game toch ten onder te gaan. Winst voor Albert. De De Sprintnederlaag (de eerste sinds lange tijd) was een feit.

 

Het slotakkoord was voor Thorsten en Martijn. Thorsten speelde goed en Martijn kwam niet op zijn gebruikelijke niveau in de wedstrijd. Thorsten won verdiend. Eindstand 4-1 in het voordeel van Shot'65.

 

Demelsa: "Het is jammer dat het 4-1 werd. Een 3-2 zou meer de juiste afspiegeling van de wedstrijd zijn geweest. Maar alle credits voor Shot'65. Er is niets aan de hand. We hebben 6 punten voorsprong met nog 4 wedstrijden te gaan. Alles nog in eigen hand."