· 

Duoteam 1 De Repelaer blijft op titelkoers.

Het 1e duoteam van De Repelaer blijft op titelkoers. Wim Muit en John van der Draai zijn een maat te groot voor de tegenstanders in de 3e klasse E. Beide spelers kijken er naar uit om in het voorjaar weer 2e klasse te spelen. John heeft pas 1 wedstrijd van de 12 verloren. Wim leed jl. vrijdag zijn 3e nederlaag (uit 12).

 

In Rotterdam kon Alexandria'66 het Wim de Muit wel twee keer lastig maken. De eerste wedstrijd verloor Wim met 6-11, 8-11 en 12-14 van Emma Mattheij en in de tweede wedstrijd tegen Barth van der Leck had Wim vijf games nodig om tot winst te komen (3-11, 11-6, 4-11, 11-6,11-6).

 

John van der Draai had deze avond geen moeite met zijn tegenstanders en won beide wedstrijden met 3-0. Tegen Barth met de cijfers 11-5, 11-5 en 11-7; tegen Emma 11-5, 11-5 en 11-6.

Samen met Wim trok John ook net voor de streep het dubbel er uit. Met 11-9 in de vijfde, beslissende game.

 

Nog vier wedstrijden te gaan en het kampioenschap mag gevierd worden.


Het 1e jeugdteam van De Repelaer speelt in de 4e klasse en is rijp voor de middenmoot. Zaterdag speelden Inge Moree, Romy Drent en Joey Hodiamont gelijk tegen het Haagse HTTV-070 2. 

 

Inge werd de "Man" Of The Match. Zij won haar drie enkelwedstrijden, maar moest daar wel volledig voor gaan! Joey won zijn laatste wedstrijd van Marijn van Bijsterveld. Romy kwam helaas niet tot winst. Het dubbelspel leverde met Inge en Romy aan het roer veilig de haven in.