· 

Jaap Looy en Jean van Heddegem blijven koplopers in de 1e periode wintercompetitie Jeu de Woeles.

Hierbij het verlag van de Jeu de Bouleswedstrijden bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles in de wijk De Woelhoek.

 

Op de woensdagmiddagen is het momenteel weer gezellig druk. Maar liefst 39 boulers trokken 30 oktober ten strijden. En er rolden weer koppen. Slechts vijf spelers bleven zonder nederlaag en wonnen hun drie koppelwedstrijden. Maja Postma slaagde er als enige vrouw in zich tussen het mannen elitegroepje te nestelen. Ook Engel van Mourik, Jaap Looy, Nico van Dijke en Ronald Rosenquist bleven zonder nederlaag.

 

In de derde periode heeft Jaap Looy nu alleen de leiding genomen (11 uit 12). Zijn medekoplopers van vorige week leden woensdag 1 (Rob Swaep) of zelfs 2 (Hans Leijendekker) nederlaag/nederlagen. Maja Postma stijgt door haar goede score nu naar plaats 3 van de periodestand (9 uit 10). Rob Swaep zakt naar plaats 2 (10 uit 12).

 

Bij de donderdagavondgroep stonden 18 deelnemers te trappelen om de beginnen met de wedstrijden. Een kleinere groep dus. Nieuwe (potentiële) leden zijn welkom!

Op 31 oktober bleef Flor de Ruijter als enige zonder nederlaag. Maar liefst 9 spelers leden maar 1 nederlaag van de drie avondwedstrijden. Het podium in de periodestand is ongewijzigd gebleven. Jean van Heddegem leed wel een nederlaag, maar behoudt de leiding (12 uit 15) voor de donderdag afwezige Jan Wezemer (10 uit 12) en de sterke Jaap Looy (10 uit 15) en Frank Klompenhouwer (10 uit 15).

 

Wilt u een keer meedoen, neem dan contact op met de vereniging: https://jdwoeles.weebly.com .