· 

BV Voorne Dames 1 nog steeds ongeslagen

 

DAS uit, altijd lastig! Dat wisten de dames van Voorne nog maar al te goed. De uitwedstrijd tegen DAS, vorig jaar, stond nog in het geheugen gegrift. Vol goede moed, vertrokken ze toen, om een paar uur later zonder winstpunten terug te keren in Brielle! Zoals gezegd, ditmaal waren de dames beter voorbereid op een lastige wedstrijd tegen een zeer pittige tegenstander. Wat ook hielp voor het vertrouwen, in een goede afloop, was dat een van de toppers uit Delft, inmiddels bij Voorne is ingelijfd! Deze wedstrijd was voor Miranda het eerste weerzien met haar oude club.

 

Het was een spannende wedstrijd. Vanaf het begin liep het gelijk op. De tegenstander had een aantal afstandsschutters en routiniers die alle vrije worpen benutten. Gelukkig waren de speelsters van Voorne die de meeste strafworpen mochten nemen (Minke en Miranda) ook behoorlijk schotzeker. De dames hebben veel punten gemaakt uit de uitstekende rebounds, hier waren ze zeker sterker dan DAS.

 

Waar het de hele wedstrijd gelijk op ging en constant spannend was, liepen de dames van Voorne in de laatste vier minuten nog ruim uit, puur op conditie, waardoor ze uiteindelijk met een ruime winst (46-60) en een tevreden gevoel naar huis vertrokken.