· 

BV Voorne M18 verliest onnodig!

Afgelopen zaterdag 2 november speelde Voorne M18 thuis tegen CBV Binnenland uit Barendrecht.

 

Binnenland begon direct met een full court press verdediging maar daar hadden de mannen van coach Mirjam Bakkes geen moeite mee. Het eerste kwart sloot Voorne af met een kleine voorsprong, 17-12.

 

Binnenland was slordig met de passes en daar profiteerde Voorne van maar aan het einde van het derde kwart kwam door de slordige verdediging van Voorne, Binnenland weer terug in de wedstrijd en begon Voorne maar met 1 punt voorsprong het vierde kwart.

 

Binnenland kwam op voorsprong, maar Voorne ging d.m.v. full court press verdediging druk leggen op de bal bij de Barendrechters en veroverde door balverlies de bal en kwam tot een voorsprong van 5 punten met nog 2 min op de klok.

Voorne neemt time-out en de opdracht was rustig uitspelen en alleen voor zekerheid gaan. Maar Binnenland kwam terug met 2 keer een 3 punter, waarvan de laatste in de buzzer. Voorne verliest onnodig met 62-63!

 

Topscoorders waren Calvin Phernambucq 23 en Niels v/d Merwe 19.