Team Titanium Spijkenisse bij Talentendag in Arnhem.

Zaterdag was Team Titanium Spijkenisse aanwezig bij het Gala van de Kickbokstalenten in Arnhem. Het persoonlijke verslag van de vereniging.

 

"Het was wel te zien dat ze er zin in hadden. Nura stond 2 x op de matchmaking en ook nog eens 2 x tegen een jonge, dat maakt onze kleinste Strijder met het grootste vechtershart niet uit, ze staat altijd haar mannetje ook deze keer weer lekker dominant."

 

"Amber was er ook helemaal klaar voor, start gelijk volle bak en is lekker dominant, in de rust afgesproken beetje gas terug te nemen, nou dat heeft ze 5 seconde volgehouden. Lekker bezig." 

"Jahvano was weer lekker de oude, goed kijken, counteren, wegdraaien, alles was er weer, lekker technisch en dominant gevochten."

"Line haar tegenstander/sportschool was niet komen opdagen. Ze wilde toch vechten. In overleg met de bond konden we Line en Amber tegen elkaar laten knokken, trainingspartners dus kennen elkaar door en door.
De dames hebben even een mooi showtje neergezet, over en weer mooie acties, heel mooi om te zien, met heel veel respect voor elkaar."

 

"Uiteraard hebben we een demo gedaan voor deze uitzondering. Ashley zou demo doen, maar werd een partij, oké dat was even schakelen na de schrik en een goede peptalk had ze er toch wel erg zin in en ging het gewoon doen. Daar stond ze klaar voor de strijd, gelijk een felle tegenstander, wij hadden afgesproken dat je ook echt de strijd aan zou gaan en dat heb je zeker geprobeerd hééééle grote klasse meid. Helaas was je tegenstander te sterk. Achteraf bleek het niet je originele tegenstander te zijn met 0 ervaring maar weer een ander die al meerdere partijen had gedaan, beetje jammer zeg maar en moet niet kunnen maar oké.
Je vond zelf toch wel super cool achteraf."

 💪🏻💪🏻

"Jahrons tegenstander was helemaal niet aanwezig en dus voor Jan met de korte achternaam zitten wachten. Was toch een geslaagde dag en we hebben ons goed laten zien. Wel jammer voor onze vechters die meer als een uur in de auto zitten en al weken uitkijken naar een partij en blijkt je tegenstander er gewoon niet te zijn."