· 

RBC Sowat Herfsttoernooi.

Op vrijdag 25 oktober organiseerde de toernooicommissie van de Rozenburgse Badminton Club (RBC) Sowat haar Herfsttoernooi in de Rozenburcht. De gezelligheidstoernooien worden altijd goed bezocht, zo ook afgelopen vrijdagavond. Er werd gestreden om de felbegeerde Sowat-handdoek, welke werd gewonnen door Ingrid en Jaap. Zij zaten het dichtsbij het behaalde gemiddelde. KW-Flex was weer aanwezig voor het bespannen van rackets en aanschaf van badmintonmaterialen. En na afloop zorgde Kozijn en zo voor een hapje en drankje tijdens de prijsuitreiking. Het volgende (Nieuwjaars)toernooi staat gepland op vrijdag 10 januari.

 

 

Vindt u badminton ook zo leuk, sla dan eens een shuttletje mee op woensdag- of vrijdagavond tussen 20.00 - 23.00 uur. U vindt ons in sporthal De Rozenburcht.