· 

BC de Meteoor 1 op jacht naar Titelbehoud

Op woensdag 6 november j.l. ging de competitie eindelijk van start voor het eerste team van BC Meteoor. Jan Maassen, Evert Maassen, Peter Wischhoff, Sylvia van der Toorn en Lianne Hartog gaan op jacht naar titelbehoud in de najaars-RCZ-competitie.

 

De eerste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen BVZH uit Alphen aan den Rijn. Er werd gestart met twee mixen: Jan/Lianne en Peter/Sylvia. De eerste mix van Jan/Lianne was goed onder controle waardoor de winst netjes naar Meteoor ging in twee sets. De tweede mix Peter/Sylvia was een stuk lastiger. De eerste set werd net verloren en de tweede set wist de tegenstander het ons nog moeilijker te maken. Na het verlies was de tussenstand 1-1.

 

Hierna wederom twee mixen: Evert/Sylvia maakten er een gelijkwaardige partij van. Echter waren zij toch echt de sterksten in twee sets. Peter/Lianne hadden een pittige partij. De eerste set ging minimaal verloren, de tweede set was spannend maar de tegenpartij was helaas echt beter. Tussenstand na vier mixen 2-2.

 

De heren- en damesdubbel moesten het verschil maken. Jan/Evert speelden een fantastische partij: de eerste set werd minimaal gewonnen, de tweede set werd minimaal verloren, in de derde set wisten onze heren scherp genoeg te blijven om de winst te pakken, 3-2.

De dames Sylvia/Lianne mochten voor de beslissing zorgen en zij deden dit probleemloos. Een prachtige 4-2 winst tegen de tot dan toe ongeslagen BVZH! 

 

Op woensdag 13 november a.s. speelt BC Meteoor opnieuw een thuiswedstrijd. 

Ook eens komen badmintonnen? Op maandag en woensdag kunnen senioren spelen van 19.30-21.30. Jeugd speelt op maandagavond van 18.30-20.00. Zien we jullie in de sporthal Morgenstont in Hellevoetsluis?”