· 

Isjandro de los Santos opnieuw kampioen van Zuid Nederland

Afgelopen zaterdag bokste Isjandro de halve finale in Breda bij boksschool de Bredase Ring. Hier bokste hij tegen de potige en sterke Gregory Koeiman. In de eerste ronde ging het redelijk gelijkop, met een klein voordeel voor Isjandro. Na duidelijke aanwijzingen in de minuut rust, was de 2e ronde vanaf de bel voor Isjandro. De bel ging en hij zat er direct bovenop met rake treffers. Zijn tegenstander wist er geen raad mee, en kreeg al snel 8 tellen. Isjandro bleef rustig en wachtte op zijn moment, waardoor hij zijn tegenstander nog een keer 8 tellen gaf met een mooie stotencombinatie en de coach van de tegenstander vond dit genoeg en gooide de handdoek in de ring uit bescherming voor zijn pupil. Dit wordt niet altijd gedaan, maar wel het beste voor zijn pupil nadat hij zag dat er niet meer gewonnen kon worden 

Isjandro wint dus deze partij en bokste zondag de finale! 

Hier bokst hij tegen Ernst Bastemeijer. Deze 2 kennen elkaar, want hebben al eerder tegenover gestaan en trainen op zaterdag bij dezelfde boksschool. De eerdere partij was loodzwaar en werd gewonnen door Isjandro. Dus we wisten dat hij het kon, maar wisten ook dat zijn tegenstander gebrand was op een revanche.  

Het was een mooie en spannende partij, waarbij de eerste ronde gelijkop ging met treffers over en weer. In de 2e ronde gooide Isjandro er een tempo bovenop en gaf zijn tegenstander met een rechtse directe 8 tellen.

Hij bokste deze ronde verder uit en won deze. Ook de laatste ronde was weer zwaar en Isjandro liet zien dat al het trainen niet voor niets is geweest, want hij had duidelijk de betere conditie van de twee en schreef ook deze ronde op zijn naam. Hierdoor won hij ook deze partij en ging er met de titel Zuid Nederlands kampioen vandoor! 

Boxing Godschalk is super trots op Isjandro en kijkt samen met hem uit naar het Nederlands kampioenschap waar ze keihard naar toe gaan werken!!