· 

De Eilandkampioenschappen bij TV Oostvoorne

Afgelopen weekend werden de Eiland Kampioenschappen Tennis van Voorne Putten bij TV Oostvoorne georganiseerd. Linda en Nikki van LTC Spijkenisse behaalden goud en zilver in Oranje 2. Levi werd 2de in groen 2, Luca pakte diezelfde plaats in groen 1. Yannick pakte de hoofdprijs in de categorie t/m 14. Rens en Danja streden ook mee maar strandden in een eerdere ronde. LTC Spijkenisse is trots op al deze kanjers. Kijk hier voor een overzicht. Ook LTV de Dalle uit Spijkenisse was aanwezig. Deze vereniging hield 3 Eilandkampioenen aan dit weekend over. Op de facebookpagina van de club, de trotse winnaars. Ook buurman T.C. West-Voorne uit Rockanje was goed vertegenwoordigd en leverde kampioenen: Nienke van Rij 1ste plaats Groen 2, Casper van Rij 2de plaatst Jongens Enkel 11-17 jaar en Yara Hoogvliet 2de plaats meisjes enkel 10-14 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!