· 

BC Meteoor 1 wint opnieuw

Op woensdag 13 november stond de tweede wedstrijd voor BC Meteoor team 1 in de RCZ competitie op het programma. Thuis werd gespeeld tegen de Leidse studentenvereniging LUSV welke als een echte concurrent werd gezien. Zoals altijd werd er gestart met de 4 mixen. Evert Maassen en Lianne Hartog speelden de eerste wedstrijd. Nadat de eerste set onnodig was weggegeven kwamen zij sterk terug en wonnen zij de wedstrijd in drie sets. Peter Wischhoff speelde met Sylvia van der Toorn, de wedstrijd was van begin tot eind gelijkwaardig maar uiteindelijk moesten zij in twee sets de meerdere erkennen in de studenten. De derde mix werd gespeeld door Evert/Sylvia; ook hier was de wedstrijd erg spannend en gelijkwaardig, zij wonnen de wedstrijd in twee sets. Jan Maassen en Lianne mochten de vierde mix spelen, van begin tot eind hadden zij deze wedstrijd onder controle waardoor zij deze makkelijk konden winnen. De stand na de mixen was dus 3-1, de dubbels waren bepalend voor winst of gelijkspel. De herendubbel van Evert/Jan begon nek aan nek, de eerste set werd net gewonnen. De tweede set lieten de heren duidelijk de klasse zien en werd er simpel gewonnen. De dames Sylvia en Lianne voeren de boventoon in de damesdubbel waardoor zij deze ontspannen konden binnenslepen. Weer een prachtige winst van 5-1! BC Meteoor 1 gaat vooralsnog ongeslagen gedeeld aan kop (weliswaar een wedstrijd minder gespeeld). Lijkt het u ook leuk om te komen badmintonnen? Op elke maandag en woensdag van 19.30-21.30 bent u welkom in sporthal de Morgenstont in Hellevoetsluis. Jeugd is welkom op maandag van 18.30-20.00. Tot dan!