· 

FC Vlotbrug met opgeheven hoofd, VV Spijkenisse en VV Brielle door.

In de tweede ronde van de Districtsbeker van de KNVB, heeft FC Vlotbrug op eigen veld een nederlaag geleden tegen Capelle. Een van tevoren redelijk verwachtte nederlaag, echter kunnen de mannen van Richard Koutstaal met opgeheven hoofd terug kijken. De hoofdklasser won uiteindelijk met 1-4 van de 3de klasser. VV Spijkenisse, uitkomend in de zaterdag Hoofdklasse A, won met 2-0 van zondaghoofdklasser VOC uit Rotterdam. De wedstrijd die pas om 17.00 begon en gespeeld werd op veld 2 werd gedomineerd door de groen witten en is misschien een voorteken voor de wederopstanding in de competitie? Zepp Jacobs was er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat VV Brielle zich heeft geplaatst voor de derde ronde. Hij was de maker van het enige doelpunt dat Brielle maakte en over de streep trok tegen VV Kagia uit Lisserbroek.