· 

HV Spijkenisse Heren 1 kent flying start en wint uiteindelijk zeer verdiend.

Zoals u van HV Spijkenisse gewend bent, volgt er op maandag altijd een mooi overzicht van de gespeelde wedstrijden in het afgelopen weekend.  Vooruitlopend op deze samenvatting kunnen wij u alvast vertellen dat de HV Spijkenisse H1 thuis hebben gewonnen van DDHC uit Raamsdonksveer met 5-3.
De mannen schoten uit de startblokken en kwamen binnen 5 minuten al met 2-0 voor. De gasten knokten zich terug in de wedstrijd en zorgden voor een 2-2 ruststand.
In de tweede helft wisten de mannen van Giovanni Jansen de wedstrijd te domineren en speelden ze de wedstrijd gedisciplineerd uit.
De dames van de HV verloren helaas met 2-1 bij Catwijck uit. De discutabele arbitrage heeft hierbij, met name in de tweede helft, een dubieuze rol gespeeld.
Goed nieuws van het tweede team bij de dames uit Spijkenisse. Het won op eigen veld met maar liefst 5-0 van Leonidas. Met name captain Evelien Schutte heeft als Woman of the Match een belangrijk aandeel gehad in deze overwinning. Door dit resultaat behoudt het team van trainers Boris en Rens en coach John Koster de aansluiting met de middenmoot en kan men, zeg maar gerust, omhoog kijken.