· 

Jim Doornbosch zet goede prestatie neer op de 10 kilometer.

Eind vorige maand kwalificeerde Jim Doornbosch uit Hellevoetsluis zich, door middel van een tweede plaats op de Ironman in Shanghai, voor het WK Triathlon van volgend jaar in Hawaï. Een aantal weken geleden heeft Jim, samen met de inspanningsfysioloog en zijn trainer, het programma voor de voorbereiding bekend gemaakt. De 21 jarige atleet heeft een (understatement) fors programma. Zie ook ons eerdere verslag. Op zondag 17 november heeft hij de tweede editie van het SPARK Loopcircuit aangegrepen om, na twee weken trainen, een soort van nul meting te doen. Met een vlotte 10 kilometer, kunnen we vooruit en ook weer verder plannen. Met een tijd van 0:35:58 waren atleet én trainer behoorlijk tevreden en was de tijd eigenlijk beter dan verwacht. Nu wil Jim weer lekker verder trainen en over een maand, staat hij opnieuw aan de start van een 10 kilometer. Dan als onderdeel van de Marathon van Spijkenisse. Vervolgens wordt de balans opgemaakt en zal Jim twee Halve Marathons inplannen. In het begin van 2020 is Jim zeer betrokken bij een mooi project later dat jaar. Ook hier zal SportopVoornePutten u snel over informeren.

Op de foto een dolblije Jim Doornbosch, na de kwalificatie voor het WK van vorige maand.