· 

Winst Volley Voorne Dames 1.

Zaterdag speelden de Volley Voorne Dames 1 tegen Sliedrecht Sport Dames 6. Omdat de strijd om de koppositie spannend is, was het belangrijk om vandaag alle punten binnen te slepen.

De eerste set begonnen we moeizaam. De Voorne Dames moesten een beetje in de wedstrijd komen. De pass liep nog niet helemaal lekker en ze maakten teveel eigen fouten. Gelukkig pakten ze het halverwege goed op, waardoor we de set wel wonnen met 25-18.

In de tweede set al snel een ruime voorsprong. Er werden veel minder fouten gemaakt en er werd veel druk gezet met de service. Deze set ging opnieuw naar Volley Voorne: 25-15.

 

In de derde set werd er al snel gewisseld, zodat iedereen lekker veel kon spelen. Het vertrouwen onder elkaar was groot, waardoor de speelsters vrijuit konden spelen. Dit resulteerde in een 25-15 winst.

Om de maximale punten binnen te halen, was de vierde set belangrijk om te winnen. De focus en de wil bleef bij iedereen. Mede door de lange serviceseries van Rianne Jongejan sleepte Volley Voorne 1 de laatste set binnen met 25-9. De tegenstander kreeg de pass niet meer onder controle en de Volley Voornedames bleven scherp tot het eind, zowel aan het net als in de verdediging.

 

Door deze overwinning hebben de Voornedames een klein beetje afstand kunnen nemen van de nummer 3 en dat voelt lekker. Volgende week zaterdag hoopt het team de voorsprong verder uit te bouwen met de uitwedstrijd tegen Fuzion Rotterdam Dames 2. De wedstrijd begint om 17.30 uur.