· 

SV Spijkenisse 1 op zoek naar winst in 1e klasse B van de Landelijke schaakcompetitie.

SV Spijkenisse gaat zaterdag op zoek naar de eerste overwinning in de Landelijke Schaakcompetitie. Het team speelt om 13.00 uur een uitwedstrijd in en tegen (SV) Venlo dat net als het eerste team van de Spijkenisser Schaakvereniging nog op zoek is naar de eerste overwinning. 

 

SV Spijkenisse 1 begon in de 1e klasse B de competitie met een 4-6 uit nederlaag bij De Stukkenjagers in Tilburg. Daarna volgde begin deze maand een 2-8 thuisnederlaag tegen UVS 1. Venlo speelde in de eerste ronde thuis gelijk (5-5) tegen Krimpen a/d IJssel 1. In ronde 2 volgde een monsternederlaag bij LSG 2: 1½-8½. Het belooft dus op voorhand een spannende wedstrijd te worden voor het Spijkenisser tiental. Verlaat het zaterdag de laatste plaats van de ranglijst???

 

Team 2 speelt een uitwedstrijd tegen Promotie 2 (4e klasse G), team 3 bij DFe IUJssel 1 (6e klasse D).