· 

Tafeltennisuitslagen.

Kampioensteam ttv De Sprint 1 heeft in de Hoofdklasse A de laatste thuiswedstrijd tegen Avanti 1 laten lopen. Demelsa Basie kwam met invaller Harry Krommenhoek achter de wedstrijdtafel. Harry deed enorm zijn best maar moest een nederlaag slikken tegen Wouter en Steven Pouw. Demelsa opende met een overwinning op Wouter. Dat bleek achteraf het enige Brielse punt. De vier daarop volgende wedstrijden gingen verloren en mee naar Hazerswoude Dorp. Dus ook het dubbelspel.

Met 8 ruime zeges en slechts 2 nederlagen is De Sprint 1 (Demelsa en Martijn Bekker) de terechte kampioen geworden in de Hoofdklasse A. Titelprolongatie! Zoals eerder gemeld, gaat Demelsa in het voorjaar weer uitkomen in de reguliere competitie en vervolgt Martijn zijn duowedstrijden met zijn neef. We wensen beiden veel plezier! 

 

Tafeltennisteam De Beer 1 heeft in de 2e klasse E van de duocompetitie de uitwedstrijd tegen Smash Monster 2 met 4-1 gewonnen. De uitslag van de ontmoeting tussen de twee middenmoters kwam mede tot stand dankzij invaller Peter Coppejans. Hij bleef ongeslagen en won zijn beide enkelwedstrijden en samen met Edwin Jouvenaar het dubbel. Edwin won op zijn beurt van Laurens Sanders, maar verloor van Sander Bakker. Door deze mooie zege blijft De Beer derde op de ranglijst. 

Dinsdag deden we al verslag van de zwaar bevochten overwinning van ttv De Repelaer 1 op ttv Hellevoets Effect 1: 6-4. Het wedstrijdverslag kunt u hier nog eens inzien. De Repelaer maakt zich op voor de kampioenswedstrijd tegen Xerxes 3 op vrijdag 29 november in Spijkenisse.