· 

TV Oostvoorne aan het werk

Afgelopen maandag is er gestart met vervangingswerken van de banen 1 tot en met 4 bij Tennisvereniging Oostvoorne. Maandag is er een tijdelijke toegang gemaakt en zijn de hekken weggehaald. Dinsdag werd in noodtempo banen gesneden in het oude kunstgras en daarna werd dit op praktische manier opgerold en op de parkeerplaats opgestapeld. Daarna is de bovenlaag van de ondergrond geherprofileerd en afgelopen donderdag en vrijdag is die laag gekeurd.

Nu is het wachten op een serie droge dagen om het nieuwe kunstgras aan te leggen, dus is het nu nog niet te zeggen wanneer dit klaar zal zijn. Als kunstgras er ligt gaan de nieuwe hekken geplaatst worden.

 

Komende week gaan ook de zonnepanelen op het dak van het clubhuis geplaatst worden, dus vanaf het einde van de week zal dit actief zijn.

In de week van 25 november gaat dan ook de LED-verlichting op de banen 1 t/m 6 geplaatst worden. In de avonden zullen deze lampen aangesloten zijn zodat op de banen 5, 6 en 7 er dan ook getennist kan worden.