· 

Winst en verlies voor de De Repelaer 3 teams in de duo en reguliere competitie.

Ttv De Repelaer duoteam 3 is kampioen geworden in de 3e klasse C van de duocompetitie. Dinsdag zette het team de slagroom op de tafeltennistaart door in Zoetermeer Doing 4 met 3-2 te verslaan. 

 

Het team bestaat uit de vaste spelers Jakub Czarny (in midden op de foto) en Johan Krohne (ontbreekt op de teamfoto). Aangevuld met Jeffrey Tempelman (3 wedstrijden), Paul de Haas (2 wedstrijden / links op de foto) en Jan de Koning (1x dubbelwedstrijd / rechts op de foto). 

In Zoetermeer behaalde Jakub twee eenvoudige zeges op Bas de Klerk Wolters (3-0) en Roan Kruijt (3-0). Paul de Haas verloor van Roan Kruijt, maar kon de winst pakken op Bas de Klerk Wolters. Voor het dubbelspel speelde de meegereisde Jan de Koning samen met Paul de Haas. Beide Spijkenisser mannen verloren nipt van de Zoetermeerse tegenstanders: 10-12, 8-11, 8-11. 

Volgende week donderdag 28 november volgt de slotwedstrijd tegen degradatiekandidaat Shot'65 3.


Het reguliere team 3 heeft het zichzelf lastig gemaakt in de 4e klasse I door de uitwedstrijd tegen OTTV 1 fors te verliezen. Het degradatiespook dreigt! Frank Wagemans, Kees van Oers, René Bernouw en Rinus van Lier zullen alles in het werk moeten stellen om de laatste wedstrijd met mede degradatiekandidaat TOGB 6 ruim te winnen om degradatie te voorkomen. 

 

Voor de wedstrijd tegen OTTV 1 kwamen Rinus van Lier, René Bernouw en Frank Wagemans in actie. Het was een wedstrijd waarin De Repelaer 3 de tegenstanders Arco van Zwienen, Maarten Otterspeer en Richard Brugghe goed tegenstand bood, maar op het einde van de games net te kort kwam. Geen enkele wedstrijd ging ruim verloren. We kunnen dus spreken van een geflatteerde, grote nederlaag. Want, René en Frank behaalden slechts winst tegen Maarten. Rinus bleef zonder overwinning en ook het dubbelspel ging naar de tegenstander.