· 

Fusie rijvereniging Bernisse en PSV Voorne Putten.

Per 1 januari 2020 gaan Riivereniging Bernisse en PSV Voorne Putten fuseren en verder onder de huidige naam en voorwaarden van PSV Voorne Putten. In de afgelopen 10 jaar hebben wij Rijvereniging Bernisse ontwikkeld tot een begrip op Voorne-Putten. Om de toekomst van de paardensport te blijven stimuleren en om de leden daarbinnen het beste te blijven bieden, is besloten de handen ineen te slaan met PSV Voorne Putten. Voor vragen over PSV Voorne Putten kunnen de Bernisseleden contact opnemen met het bestuur van deze vereniging. 

Het bestuur dankt alle leden, wedstrijdruiters en vrijwilligers die op welke manier dan ook betrokken zijn geweest met de vereniging. In het bijzonder een woord van dank aan S&P Stables voor de gastvrijheid in de afgelopen 10 jaar om deze locatie te mogen gebruiken als standplaats voor onze vereniging.

 

PSV Voorne Putten: Kerkweg 61, 3235 XL Rockanje 

Telefoon clubgebouw 0181-401403

Emailadres: info@psvvoorneputten.nl

 

"PSV Voorne-Putten is een gezellige, actieve rij- en menvereniging! De vereniging biedt alle paardenliefhebbers de mogelijkheid om op een plezierige en verantwoorde wijze de paardensport te beoefenen, passend bij hun ambitie. Wij willen een laagdrempelige, positieve uitstraling hebben, waarbij wij veel waarde hecht aan een goede sfeer, sportiviteit, saamhorigheid en wederzijds respect. Ieder lid moet zich binnen de vereniging thuis kunnen voelen. Wij hopen u graag eens te ontmoeten bij een van onze wedstrijden of evenementen zodat u zichzelf kan overtuigen van de gezellige- en prestatieve sfeer binnen onze vereniging."