· 

Mix team Vovero geeft Van Amen beter partij

Vorige week, was er nog een vrij eenvoudige zege voor van Amen Zeefdruk tegen Vovero uit Rozenburg, maar hoe anders was het dit keer?! In een sfeervolle Rozet stonden beide teams op dinsdagavond klaar, om 21.00 uur, voor aanvang van de wedstrijd. De week ervoor was er door Van Amen gewonnen en Vovero zag zich genoodzaakt om het team op diverse posities te wijzigen. Van Amen daarentegen was nagenoeg compleet en kende slechts enkele wijzigingen. Toch leken de eerste twee sets een kopie van vorige week en won de Hellevoetse formatie, deze met respectievelijk 10-25 en 15-25. Een uitstekende mix van 4 dames en 2 heren zorgden voor deze tussenstand. In de derde set ontstond er een alles of niets houding bij de ploeg uit Rozenburg en ging men over op riskante services. De set werd een thriller van jewelste en na veel wisselende punten en diverse setpoints werd de strijd in het voordeel van de Rozenburgse formatie beslist, 31-29. Van Amen greep terug op de begin opstelling, maar de rozenburgers roken bloed en gingen onverdroten voort met de succesvolle tactiek uit set 3. Weer veel stuivertje wisselen met een uiteindelijke 26-24 op de borden, Einduitslag 2-2. Een veel beter resultaat dan vorige week voor de ploeg uit Rozenburg, die hiermee haar derde plaats op de ranglijst behoudt. Van Amen blijft koploper, maar heeft Benevia naast zich moeten dulden. Toevallig de tegenstander op 29 november.