· 

Bridgeclub HEV en de Gemeente Hellevoetsluis slaan handen ineen

Speciaal voor ouderen heeft Bridgeclub Het Eiland Voorne (HEV) in samenwerking met de Gemeente Hellevoetsluis een project opgestart genaamd; KOM EENS LANGS MET JE BREIN. Dit zijn bridgelessen voor 50 + ers om de hersenen in vorm te houden én om sociale contacten op te doen. Zo kon het gebeuren dat er onder toeziend oog van Wethouder Hans van der Velde op 15 november, maar liefst zestig mensen op kwamen dagen voor de eerste les. Een volgepakt Hart van Hellevoet (de thuishaven van de bridgeclub) dus. Maar liefst 10 vrijwilligers van de bridgeclub onder de bezielende leiding van Leo van Wordragen zorgden er voor dat het de beginnende bridgers aan niets ontbrak. De bedoeling is, om iedere vrijdagmiddag te herhalen en de beginnende bridgers, het intrigerende spel bij te brengen. Dit voor twee jaar, met 35 lessen in één jaar. De kosten kunnen, mede door de inzet van de gemeente op slechts €1.50 euro per les worden gehouden, zodat het voor iedereen goed betaalbaar is. Een uitstekend initiatief van samenwerkende partijen.