· 

Mooie streekderby's op het programma

Op zaterdag 23 november staan er weer een aantal prachtige derby's op het voetbalprogramma. Zaterdagochtend weer een uitgebreide voorbeschouwing door redacteur Joris Hendriks maar nu al een kleine warming up met twee streekderby's, toevalligerwijs beide in de Derde Klasse D. Aan de Zwartelaan in Oostvoorne, staat de wedstrijd tussen OVV Oostvoorne 1 en VV Vierpolders 1 op het programma. OVV draait mee in de top (vierde plaats, met zicht op plek 2 en 3) en VV Vierpolders zal de laatste plaats zo snel mogelijk willen verlaten. Wie gaat de o zo belangrijke punten pakken? U kunt het gaan zien in Oostvoorne om 14.30 uur. Op het Schelpenpad in Hellevoetsluis spelen FC Vlotbrug en GHVV'13 tegen elkaar. De nummer 8 tegen de nummer 13. De trouwe fans van FC Vlotbrug hopen op een goede dag van de mannen van Richard Koutstaal en willen de punten dolgraag in huis houden. Kunnen de mannen een glimp van het geweldige voetbal van vorig seizoen laten zien? Rond 16.15 uur op de zaterdagmiddag zullen we het weten.