· 

Bernisse'80 1 doet wat het moet doen.

Bernisse'80 1 heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Nileta 1 met 3-2 gewonnen. De wedstrijd in de 4e klasse C van de duocompetitie was van groot belang. Bernisse'80 is in volle strijd met Doing 5 voor het kampioenschap.

 

Bernisse'80 kwam met John Kik en Peter Koorneef achter de tafel. Zij speelden nog niet samen deze competitie, maar zijn ongetwijfeld de sterkste Bernisse'80 spelers van dit moment. En omdat het kampioenschap toch wel wenselijk is, kwamen beide mannen vrijdag in actie.

 

John en Peter wonnen beiden eenvoudig met 3-0 van Jörgen Jaspers; ze verloren echter van Bert den Besten (1-3, resp. 0-3). Daardoor was winst in het dubbelspel van groot belang. Gelukkig konden John en Peter deze wedstrijd met 3-2 in het voordeel beslissen: 11-6, 8-11, 5-11, 11-9, 11-8. 

 

Doing 5 en Bernisse'80 gaan samen met 29 punten uit 9 wedstrijden aan de kop met nog 1 wedstrijd te gaan. Beide teams komen dinsdag in actie. Doing 5 ontvangt Nileta 1, Bernisse'80 reist naar hekkensluiter Sorry 4. Gezien de sterkste van de tegenstanders zou je zeggen dat Bernisse'80 de meeste kans op het kampioenschap heeft. SOVP wenst de Abbenbroekers dinsdag veel succes!