· 

Donna Jansen is terug in training.

Donna Jansen is weer terug op de baan na lang blessureleed. Ze schreef op haar sociale media:

"We are back! De week is weer bijna voorbij en ik kan zeggen dat ik deze week 4 dagen een uur op de baan heb gestaan/sta! Buiten dat mijn conditie op de baan het nog een beetje af laat weten, gaat het heel goed en zijn de fysio’s en ik tevreden over de progressie! Op naar volgende week KNLTB NTC de Kegel Amstelveen ! 

Daarnaast hebben we deze week de uitnodigingen verstuurd voor de supportersavond op 12 december bij Tennisvereniging LTC Spijkenisse. De lijst met mensen die we willen uitnodigen is nogal lang, dus heeft nog niet iedereen een uitnodiging gehad... we doen ons best deze week bij jullie te krijgen! Mocht je nu denken: hé wat leuk, daar wil ik heel graag bij zijn? Stuur me dan even een berichtje! 

Het wordt een avond vol drankjes, hapjes (gesponsord door lokale ondernemers), muziekje (van onze huis DJ Per) en veel leuke prijzen die te winnen zijn tijdens de loterij! De lootjes zijn €10 per lot en je kan alleen meedoen als je erbij bent, dus kom smeken om die uitnodiging haha!"