· 

Het voetbalprogramma bij de vrouwen op zaterdag 23 november 2019

De voetbal dames spelen vandaag ook.

Dit zijn de wedstrijden van deze week:

 

In de 2e klasse B speelt Zuidland, dat 6e staat met 10 punten. Ze ontvangen, de nummer 3 met 18 punten, Maense. Een maand geleden werd het in de beker 7-0 voor de gasten. Dus de Zuidlandse dames hebben iets om goed te zetten vandaag. Dus handen uit de mouwen en de gasten lastig maken vandaag. De wedstrijd begint om 14:30 in Zuidland.

 

 

In de 4e klasse 1 hebben we de derby tussen GHVV '13 tegen Rozenburg en Hekelingen tegen Flakkee. Rockanje is vrij vandaag.
- derby - GHVV '13 tegen Rozenburg. De nummer 7, met 5 punten, ontvangt de ongeslagen nummer 1 met 15 punten. GHVV '13 zal er alles aan willen doen om als eerste ploeg punten te krijgen van Rozenburg. Maar de dames van Rozenburg, en alsmede Hekelingen, delen de punten niet met andere teams. Om 11:30 begint deze derby tussen GHVV '13 en Rozenburg.
- Hekelingen, gedeelde nummer 1 met 15 punten, onvangt, de nummer 5 met 8 punten, Flakkee. Vandaag tegen Flakkee willen de dames winnen zodat Rozenburg niet kan uitlopen. De wedstrijd in Hekelingen begint om 11:00.
Volgende week spelen Rozenburg en Hekelingen tegen elkaar. En dat word misschien wel DE wedstrijd van voor de winterstop. Want wie word de winter koninginnen?

 

In de 5e klasse 3 speelt Botlek, de nummer 8 met 7 punten, thuis tegen, de nummer 3 met 14 punten, de Jonge Spartaan VR2. De dames van Botlek spelen zeer wisselvallig en het is maar een verrassing wat het vandaag word. Om 12:30 start de wedstrijd in Middelharnis tussen de nummer 3 en de nummer 8. Wat qua stand nogal ruim lijkt maar met 2 wedstrijden meer op zak is het voor de gastdames nog niet zeker of ze als 3e de winterstop in gaan.