· 

Maja Post en Jean van Heddegem nemen de leiding in de Wintercompetitie Jeu de Woeles.

De woensdagmiddaggroep had afgelopen woensdag de eerste ronde van de 2e periode. De week daar voor was het weer de spelbreker. Eelke Bruinsma, Frans Wiersma, Anneke Rietveld, Wim Klein, Gerda Oosters-Frijters en Hans Leijendekker bleven zonder nederlaag en gaan vanzelfsprekend aan de leiding.

In het algemeen klassement heeft Maja Postma de leiding genomen met 14 overwinningen uit 16 wedstrijden. Zij wordt gevolgd door Jaap Looy (15 uit 18) en Rob Swaep (14 uit 18).

Bert Oosterbroek gaat op donderdagavond aan de leiding van de 2e periode. Hij won 5 van zijn zes wedstrijden. Jaap Looy, Rob van Leeuwen, Louis de Ruiter, Frank Klompenhouwer en Wendy van Yperen volgen met 4 uit zes op de tweede plaats.

In het algemeen klassement gaat Jean van Heddegem aan de leiding met 18 overwinningen uit 24 wedstrijden. Jaap Looy en Frank Klompenhouwer volgen op korte afstand met respectievelijk 17 uit 24 en 16 uit 24.