· 

Slechte zaterdag voor SCO '63

SCO' 63 heeft dit weekend 0 punten weten te behalen. 

 

Om 12:00 uur trapte ZA2 af tegen titelfavoriet DVO'32 2. De eerste kans was voor de gastheren, maar de gasten controleerde vervolgens de wedstrijd en kwamen na slordig balverlies van ZA2 op voorsprong. Balaha raakte vervolgens uit een vrije trap nog de kruising en van Oossanen miste voor het rustsignaal een 1-op-1. De tweede helft was ver ondermaats van ZA2 en de gasten uit Vlaardingen wonnen uiteindelijk met 1-4. Jansson scoorde nog voor ZA2.

 

Ook de hoofdmacht was om 15:00 uur niet in staat punten te behalen. Uit bij Zinkwegse Boys werd met 2-1 verloren. Na een vrije trap binnen 2 minuten en een makkelijk gegeven strafschop voor "hands" liep ZA1 achter de feiten aan. Na rust scoorde Sturrus nog de aansluitingstreffer, maar verder kwam het niet. Invaller Maas kreeg net voor tijd nog een dot van een kans, maar schoot echter over. De concurrentie won wel en liep zodoende uit.

 

Volgende week geen wedstrijd voor ZA2. TransvaliaZW is uit de competitie gestapt en ZA2 gaat zodoende al de winterstop in. ZA1 speelt volgende week thuis tegen Goudswaardse Boys. Aftrap 14:30 uur.