· 

Verlies voor BV Voorne Dames 1

Vrijdagavond 22 november stond een spannende wedstrijd op de planning voor de dames van BV Voorne. Om 19.15 uur zou er tegen Baros in Rotterdam moeten worden geknald, waarbij inval coach John Van Dongen na vele jaren weer eens werd herenigd met het team.

Ondanks goed warmlopen speelden de dames de eerste helft niet op hun best en raakten ze teveel van de wijs door de slechte communicatie van de scheidsrechters en tafelaars. Ruststand was dan ook 44-26 in het voordeel van Baros.

Na een peptalk van de coach herpakten de meiden zich. Er werd sterk verdedigd en door de combinatie van steels, snelheid en het afmaken onder het bord werd het nog enorm spannend. De 3e periode werd hierdoor afgesloten met 57-50. 

Uiteraard roken de dames hierdoor weer een overwinning en hebben zich enorm ingezet. Ze wisten het verschil in de 4e periode terug te dringen naar 2 punten.

Helaas door foutenlast, lichamelijke ongemakken, maar vooral ook door sterk spel van de dames van Baros, ging Voorne naar huis met het 1e verlies van dit seizoen. Eindstand 76-67.

 

Op 7 december staat er een thuiswedstrijd tegen BS Leiden op de planning en hopen de dames de winst weer voort te zetten.