· 

Hellevoets Effect 1 beëindigt reguliere najaarscompetitie met zege.

Hellevoets Effect 1 heeft de reguliere najaarscompetitie ook in de laatste wedstrijd goed afgesloten. Na een mooi resultaat vorige week tegen de vermoedelijke kampioen De Repelaer (Spijkenisse: 4-6), volgde maandagavond in eigen huis een 9-1 overwinning op Papendrecht 6. Alleen het dubbelspel ging met minimaal verschil naar de tegenstander. In het enkelspel bleven Barry van Dijk, Rob Huizinga en Joyce Ynzonides zonder nederlaag. Zij brachten alle drie Rin Visser, André Voskuijl en Jan Riske een nederlaag toe. 

 

Barry van Dijk (foto) opende met een vijf games winstpartij tegen Rin Visser. Rob kende daarna weinig moeite met André: 3-1. De gedegen vijf gameswinst van Joyce op Jan bracht het Hellevoetse team op een 3-0 voorsprong voordat het dubbel Rob/Joyce met 9-11 in de vijfde game de zege aan André en Jan liet. 

Daarna gingen de wedstrijden telkens eenvoudig naar de Hellevoetse spelers. Met 62 punten uit 10 wedstrijden eindigt het team op de derde plaats van de eindrangschikking. Het team valt helaas uit elkaar, omdat Rob besloten heeft in het voorjaar 2020 de competitie aan zich voorbij te laten gaan. Barry en Joyce gaan als duo in de duocompetitie verder. Hopelijk komt er een plaats vrij in de 3e klasse.

Het reguliere Team 2 van Hellevoets Effect sloot eveneens de najaarscompetitie af met een grote overwinning. De derby tegen De Sprint 6 werd met 8-2 gewonnen. Bert Brinkman werd man of the match met 3 overwinningen in het enkelspel en winst in het dubbel met Joost Voogt. Joost boekte op zijn beurt twee overwinningen in het enkelspel, evenals Rik Kooiman. Joost en Rik verloren beiden van Kees van Doorn. Aan Brielse kant bleven Ger van Ruiven en Theo van de Hurk zonder overwinning.