· 

Diploma rijden bij Hippisch Centrum Simonshaven

Bijna 50 deelnemers aan de start tijdens het diploma rijden bij HCS op zaterdag 30 november.

 

Eerder melden wij al dat het Hippisch Centrum uit Simonshaven enorm actief is. Zo was de manege afgelopen zaterdag het toneel van vele ruiters in diverse dressuur categorieën, die hun Proeve van Bekwaamheid hebben behaald. Op zaterdag 4 januari is er de nieuwjaarreceptie, speciaal voor pensiongasten van Hippisch Centrum Simonshaven én RV Noblesse. Maar eerst dus nog het diploma rijden. Het grote aantal ruiters van deze dag is een goede weergave van de betrokken manege.

 

Voor het poets opzadel diploma, wordt er in de Pony Stal om 14.30 uur gestart. Maar liefst 17 deelnemers in dit onderdeel. Op rijbaan 1 begint men om 14.45 uur met het stap diploma voor de jeugd. 11 rijders hebben zich hiervoor ingeschreven en ook zijn er een aantal die net ervoor hebben meegedaan aan het poets opzadel programma. Tot slot is er op dezelfde rijbaan 1 een draf diploma onderdeel voor de jeugd. Deze begint vanaf 15.45 en eindigt ongeveer om 16.45 uur. Voor alle onderdelen geldt, dat de diploma uitreiking na afloop in van alle rubrieken in de kantine is. Zoals wij van HCS gewend zijn, is publiek altijd van harte welkom, dus ook deze keer.  Bekijk hier de voorlopige startlijst van het diploma rijden.