· 

Mooie ontwikkeling SportopVoornePutten

In maart 2016 is SportopVoornePutten opgericht. Een platform voor de lokale sportwereld. Wij zijn er voor Sporters, Verenigingen en hun Fans. We brengen het laatste sportnieuws op Facebook, Twitter en niet te vergeten de website www.sportopvoorneputten.nl. We willen volgers van actuele informatie voorzien, middels interviews een indruk geven van wat er leeft in de lokale sportwereld en groepen met elkaar verbinden.

 

Het laatste jaar is SOVP enorm gegroeid. Het aantal volgers stijgt snel. De naamsbekendheid vergroot.

Later deze week is er ontzettend leuk nieuws te melden. Op de achtergrond wordt er met man en macht gewerkt aan het opzetten van gezamenlijke activiteiten en kunnen we op korte termijn spannend nieuws melden. Mis het niet en blijf ons volgen!!! Op Facebook, Twitter en www.sportopvoorneputten.nl. Enne... heeft u zelf lokaal sportnieuws? Meld het ons via sportopvoorneputten@gmail.com.

Bij voorbaat dank.