· 

IJsclub Vooruitgang Zuidland op Wintermarkt in Drenkwaard

De komende week worden er met name in de nacht, veel lagere temperaturen verwacht. Is SportopVoornePutten nu ook ineens van het weerbericht? Nee, zeker niet. Maar bij IJsclub Vooruitgang Zuidland en haar leden, begint het bij vorst in de nacht, echt weer te kriebelen. Het gevoel dat er straks weer geschaatst kan worden, geweldig toch? Als voorloper op het eventuele schaatsseizoen is de vereniging op vrijdagavond 29 november aanwezig op de Wintermarkt in Sporthal de Drenkwaard te Zuidland. Er is dan gelegenheid om lid te worden.

Kinderen tot en met 9 jaar is toegang gratis. Vanaf 10 t/m 13 kost een kaartje 1,50 en een lidmaatschap 3 euro. Voor personen vanaf 14 jaar kost een kaartje 3 euro en een lidmaatschap 5 euro.

Je kunt contant betalen en je krijgt dan meteen het bewijs van lidmaatschap in de vorm van een kaartje mee.

Misschien lukt het de enthousiaste club ook nog om nieuwe bestuursleden en vrijwilligers te werven, een grote wens van voorzitter P.Moree.