· 

De Repelaer 1 kampioen 3e klasse F reguliere competitie.

Team 1 van de Spijkenisser tafeltennisvereniging De Repelaer is vrijdagavond ondanks een 4-6 thuisnederlaag tegen Xerxes 3 kampioen geworden in de 3e klasse F van de reguliere competitie.

 

De Repelaer 1 kon zich een kleine nederlaag tegen de concurrent permitteren. De 4 Spijkenisser overwinningen kwamen van het bat van Marcel van der Sterren (2) en Daniel Koppenol (2). Jeffrey Tempelaar kwam deze avond niet tot winst al was hij er tegen Rodney Lemmob erg dicht bij. Ook het dubbel Jeffrey Tempelman/Danny van der Wal leed een nederlaag tegen de Rotterdammers Rodney Lemmob/Suenz Hoffman. 

 

Maar liefst 8 keer trok De Repelaer 1 de winst naar zich toe, waaronder tweemaal de maximale 10-0 score. Slechts één gelijk spel en één 

 

nederlaag. Xerxes 3 was de gelukkige: 5-5 en 4-6. 

Marcel van der Sterre wist 24 van zijn 27 enkelwedstrijden te winnen (89%). Jeffrey Tempelman deed zichzelf geen dienst door vrijdag drie keer te verliezen. Daardoor komt hij nu uit op 22 uit 27 wedstrijden (81%). Daniel Koppenol bleef met 19 uit 24 iets achter (79%). Danny van der Wal behaalde 3 uit 12 (25%). De zes overwinningen (op tien) in het dubbelspel completeren het puntentotaal van 74.

Een felicitatie voor De Repelaer 1!