· 

De voorbeschouwing op het vrouwenvoetbal van zaterdag 30 november 2019

De regio dames spelen vandaag onderstaande wedstrijden.

  

In de 2e klasse B begint om 16:00 uur in Den Hoorn de wedstrijd tussen Den Hoorn en Zuidland. De wedstrijd tussen de nummer 7 en 8 met 10 punten op de ranglijst. De Zuidland dames willen na de tweemaal verlies wel weer eens winnen. Gaat dat lukken tegen Den Hoorn of is de beker nog niet leeg voor de dames?

 

In de 4e klasse I hebben we DE derby tussen Rozenburg en Hekelingen die om 11.00 uur begint > reeds verplaatst naar woensdag 4 december om 19:00. Om 9:45 uur speelt Flakkee tegen GHVV'13 en om 13:00 uur speelt DBGC tegen Rockanje. 

 - Derby: Rozenburg tegen Hekelingen - De nummer 2 met 15 punten tegen de nummer 1 met 18 punten. Wat had het leuk geweest als er 2 ongeslagen teams vandaag tegen elkaar stonden. Echter na 5 overwinningen op rij werd er door Rozenburg vorige week met 3-2 verloren van GHVV '13. Hekelingen won vorige week met 2-0 van Flakkee en staat zo na 6 wedstrijden ongeslagen boven aan. Is het vandaag na de wedstrijd nog steeds zo of komt Rozenburg in punten gelijk met Hekelingen?

- Flakkee tegen GHVV '13 - De nummer 5 tegen de nummer 6 met beide 8 punten. GHVV '13 verraste vorige week Rozenburg door met 3-2 te winnen. Vandaag tegen Flakkee willen ze weer winnen om langzaam te kunnen kijken naar de top van de ranglijst. Of dat gaat lukken kun je vanaf 9:45 uur zien.

- DBGC tegen Rockanje - De nummer 8 en 7 met 6 punten. Beide ploegen weten dat ze bij winst een aantal plekjes kunnen stijgen aangezien Flakkee en GHVV '13 ook tegen elkaar spelen. Kan Rockanje vanmiddag winnen en dan klein gaatje met de onderste regio maken? Of worden ze ingehaald door DBGC? 

 

In de 5e klasse 3 spelen om 14:30 uur Botlek en DVV '09 VR2 tegen elkaar. De nummer 8 met 7 punten tegen de nummer 6 met 11 punten. Botlek weet dat het bij winst in punten gelijk komt met DVV'09 VR2. Met Zuidland VR4 en DSVP VR3 nog voor de winterstop is het voor Botlek sowieso belangrijk om te winnen om zo zicht op de top te behouden. Kunnen de dames vanmiddag winnen? Of blijven ze onder aan de middenmoot hangen?