· 

Duoteam 1 De Repelaer overtuigend kampioen in de 3e klasse E.

Duoteam 1 van ttv De Repelaer is overtuigend kampioen geworden in de 3e klasse E van de tafeltenniscompetitie Afdeling West. Met maar liefst 16 winstpunten voorsprong lieten John van der Draai (links op de foto) en Wim Muit Overschie 2 als eerst volgende achter zich. John verloor slechts eenmaal (19 uit 20 = 95%); Wim feliciteerde vijf keer de tegenstander (15 uit 20 = 75%).

 

De Repelaer 1 won alle tien de wedstrijden en had het alleen in de uitwedstrijd bij Tavenu 3 lastig (3-2). De overige wedstrijden werden 4-1 (6x) of 5-0 (3x). John leed in de uitwedstrijd tegen Korendijk 2 zijn nederlaag. Hij verloor van Martijn Dennebos. Een trainingsavond in het dubbel zou John en Wim ook niet misstaan. Het was lastig hier punten in te scoren dit najaar.

John en Wim: gefeliciteerd!