· 

Handbaloverzicht dit weekend.

De drie regionale handbalverenigingen kwamen dit weekend weer in actie.

 

Als eerste speelde Heren 1 van HV Helius zaterdag in Hellevoetsluis een thuiswedstrijd tegen Groene Ster Heren 1. De enerverende wedstrijd ging met 22-29 verloren. Daags daarna deden de Dames 1 het iets beter. Zij speelde gelijk tegen Warmunda 1: 19-19.

 

Twee thuiswedstrijden ook voor HVOS uit Spijkenisse. De Heren 1 verloren met 26-31 van WPK/Westlandia 1. De Dames 1 wist wel de volle punten in eigen huis te houden in de wedstrijd tegen Gemini Dames 2. Het werd 23-14 voor het Spijkenisser team.

 

In Rozenburg geen wedstrijden dit weekend. Beide eerste teams speelden een uitwedstrijd. ASV Indus'67 Heren 1 verloren bij Foreholte Heren 2 met 37-39. De Dames 1 boekten een grote overwinning bij De Treffers DS 1: 30-17.