· 

JUNIORENTEAM VAN DE REPELAER 4E IN NAJAARSCOMPETITIE

Dat de verschillen tussen het linker en rechter ‘rijtje’ in poule A van de 4e klasse jeugd in de NTTB afdeling West groot waren, werd al redelijk vroeg in de competitie duidelijk, maar dat maakte het sportief plezier er niet minder om.

 

Zaterdag 30 november was alweer de laatste speelronde waarin de kampioen (Alexandria ’66) naar Spijkenisse kwam om te spelen tegen de kampioen van het rechterrijtje: De Repelaer.

 

Hoewel de uitslag (2-8 in het voordeel van A ’66) anders doet vermoeden, liet het team van De Repelaer (bestaande uit spelers van De Repelaer en De Sprint) zich niet zomaar van tafel spelen. Fabian Schildmeijer opende zelfs met een overwinning en Jordan van der Sterre moest de tweede partij na 5 games nipt aan zijn tegenstander gunnen. Jammer genoeg kwam Karin Alebregtse in haar partijen te laat op stoom om die in overwinningen om te zetten. De dubbel werd wel weer een bloedstollend spektakel in vijf games dat uiteindelijk met 10-12 werd verloren.

 

In de achtste partij wist Jordan ven der Sterre na een 2-0 achterstand in games uiteindelijk na 5 games de winst naar zich toe te trekken, een knappe prestatie.

Het Repelaer team is uiteindelijk keurig op een 4e plaats geeindigd