· 

Mirjam Bakkes verkozen tot Clubheld van het Jaar in de Gemeente Brielle

Mirjam Bakkes is verkozen tot Clubheld van het jaar 2019 in de Gemeente Brielle. Ontzettend veel mensen hebben op Mirjam gestemd. Al jaren zet zij zich belangeloos in voor de basketbalvereniging en bericht ze de diverse media over de vereniging en haar teams. Mirjam is nu al weer 4 jaar wedstrijdsecretaris, bestuurslid en interim Website beheerder bij Voorne. Ook is ze nu al weer 5 jaar trainer/coach van diverse teams. Op dit moment heeft ze de Mix 12 en de M18 onder haar hoede en geeft ze vanavond training aan haar jongens en meiden. Mirjam is tevens scheidsrechter voor de NBB en fluit landelijke en regionale wedstrijden. Ook begeleid ze jonge scheidsrechters. Helaas heeft ze de top 3 net niet behaald om door te gaan naar de landelijke verkiezing. Maar voor BV Voorne en nog veel meer mensen die de club liefhebben is ze de absolute nummer één!