· 

Mooie wedstrijd van Amen Volleybal tegen Yum

Met een gewijzigd team, gingen de volleyballers van Van Amen Textieldruk op woensdagavond de strijd aan tegen Yum1. Deze spelers hadden geen lange reis af te leggen. Hun thuisbasis is in Hoogvliet. Het thuisteam was op drie plaatsen gewijzigd, maar was desondanks toch klaar voor de strijd.

 

De eerste set, was gelijkwaardig. Met veel lange rally’s en wonderbaarlijke voetreddingen van de kant van de bezoekers. Zij wonnen dan ook nipt met 24 - 26. Met Leontine in de 2e set op de diagonaal en Dirk op de buitenpositie, ging het ineens lopen. Dit leidde tot een 25 13 setstand. 1-1 dus en de partij was zeker nog niet verloren.

 

In de derde set kwam Myrthe er weer in voor Diana en liep het lekker tot Dirk een bal boven op zijn duim kreeg. Waarschijnlijk een gevolg van zijn slechte techniek. Dus wissel en Diana terug in het veld. De thuisploeg weerde zich dapper met 4 dames in het veld en verloor nipt met weer 24 26.

 

Een Icepack en de wil om niet te verliezen deed Dirk weer in het veld  verschijnen in set 4. In dezelfde opstelling als set 1 ging het nu wel goed en werd het een afgetekende 25 - 12.

 

De eindstand werd hierdoor 2-2. Voor het Mixed Team van van Amen een uiteindelijk aardig resultaat, maar voor het gevoel van woordvoerder Dirk van Amen had er meer ingezeten. Toch blijft het team meestrijden voor de titel en reist men volgende week woensdag af naar Maassluis voor de uitwedstrijd tegen MVC

 

De spelers die woensdagavond in actie kwamen, waren:  

 

Sylvia Robert Myrthe Leontine Floris Dirk en Diana