· 

VV Abbenbroek zit weer in de lift

Na een bewogen jaar zit de VV Abbenbroek absoluut weer in de lift. Wat opvalt is dat de vereniging op meerdere fronten, misschien wel, actiever is dan ooit. Vandaar onze vraag naar de status van de vereniging. Namens het bestuur reageerde Tom van der Hoek; Wij vinden het zeer belangrijk dat er meer exposure komt voor onze vereniging. Het is hierom ook leuk dat er aandacht is voor de club en wij waarderen dit enorm. We zijn toch maar een relatief kleine club en vinden alle exposure van harte welkom. Het afgelopen jaar zijn we gestart met een compleet nieuw bestuur. Het team is bezig geweest met de uitbreiding van de activiteiten, de aandacht via de (social) media en de voortgang van de club in het algemeen. We hebben een prachtig verbouwde kantine en ook het terras hebben we met een grote groep vrijwilligers aangepakt. Het vernieuwde Abbenello ziet er fantastisch uit. Ook heeft men een nieuwe kledingsponsor (Roobey) weten te strikken. De selectie onder leiding van Marco Bevaart en Jaco Verhoev doet het op alle fronten redelijk tot goed. Zo draait het eerste aardig mee in de vierde klasse H en staat het op een verdienstelijke zesde plaats. Op zaterdag 7 december speelt men thuis tegen ZBVH uit Zuid Beijerland, de nummer 10 van de ranglijst. Ruud Vermeer maakt de afgelopen maanden prachtige foto's van de VV Abbenbroek 1 en zo komen we op deze manier, ook meer in de picture. Verder is de Club van 100 zeer actief en niet meer weg te denken uit onze organisatie. Kijk op de website van de vereniging voor het allerlaatste nieuws. Hier kunt u onder andere lezen over de Boutavond van de vereniging op 21 december a.s. en het klaverjassen op 28 december.