· 

Een bijzondere dag in de geschiedenis van HC Voorne

Een bijzondere dag voor HC Voorne, haar leden én gasten van vandaag. Zaterdag 7 december. Voor het eerst in de geschiedenis zullen er vandaag wedstrijden gespeeld worden in de nieuwe Hockey Dome van de vereniging. De afgelopen maanden is er met man en macht gewerkt om de blaashal op te zetten en te voorzien van alle benodigde faciliteiten. Op zaterdag 30 november was de officiële opening. Deze werd verricht door Wethouder Peter Schop van Hellevoetsluis en werd bijgewoond door vele belangstellenden. Een week later, na de vele trainingen in de hal, vinden dus de eerste wedstrijden plaats. Het spelen in de Dome laat voor de dames en de heren 1 van de club nog even op zich wachten. Op zondag 8 december spelen de dames in Bleiswijk om 13.30 uur tegen Bleiswijk Dames 1. De heren van HC Voorne spelen twee wedstrijden in MFC de Akkers te Spijkenisse.