· 

Get Ready to Race! De Hellevoet Heroes op 4 juli 2020

In en rondom de Vuurtoren van de sfeervolle Vesting van Hellevoetsluis zal op zaterdag 4 juli 2020 een nieuw en groot sportevenement op Voorne Putten georganiseerd gaan worden. Een Sprint Triatlon voor Elite, Dames en Heren. De sprint bestaat uit 750 meter zwemmen in het Haringvliet, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen door de Vesting en omliggende wegen van Hellevoetsluis. In de organisatie een aantal triatleten uit de regio, die van uit ervaring weten hoe zwaar en mooi zo'n evenement kan zijn. Volgens woordvoerder Remco Palm, vond de organisatie eigenlijk dat het aan een dergelijk event ontbrak en is men een aantal maanden geleden begonnen met het organiseren. Dit heeft natuurlijk nogal wat bloed, zweet en tranen gekost. Je hebt natuurlijk te maken met allerlei regels en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Maar we zijn op de goede weg. Het is ons in ieder geval al gelukt om een mooie website , Facebook en Instagramaccount rondom het event te creëren. Hier zie je het nieuws en is het mogelijk om in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van het meest actuele nieuws rondom de Hellevoet Heroes. Ook zie je uiteraard hoe het mogelijk is om voor de race zelf in te schrijven. Naast de sprint triatlon is er op de dag van het event ook een Kids Event, een Breakfast Run en zal er een spectaculair Food en Sportplein zijn in een Festival Sfeer. Binnenkort meer over dit evenement.